Arta

Trei filme cu femei trecute de 40 de ani

Pentru timpul de afara, am ales trei filme cu peisaje frumoase, dragoste si femei trecute de 40 de ani. Vizionare placuta!

Adore

In acest film, nu stii pe ce sa te concentrezi mai tare: pe povestea de dragoste complicata si frumoasa sau pe peisajele coastei australiene. Pe scurt: doua prietene care au crescut impreuna, si-au crescut fiii, practic, impreuna, locuind alaturi, se trezesc intr-o zi ca fiul uneia e indragostita de cealalta. Nu trece mult timp, ca si fiul celei de-a doua se indragosteste de prima. Pasiunea lor infloreste ca o floare exotica, pana intr-o zi, cand unul dintre baieti decide sa se insoare. Daca vreti sa stiti cum s-a terminat acest patrulater amoros, priviti filmul.

 

Aquarius 

Unul dintre cele mai frumoase filme pe care le-am vazut in acest an. Dona Clara, eroina principala, a devenit modelul meu de femeie trecuta de 60 de ani.

Clara, scriitoare, este ultima rezidenta intr-o cladire de apartamente dintr-un cartier de pe maulul oceanului din orasul brazilian, Recife. O companie imobiliara, care a cumparat casa pentru a o demola si a construi un complex rezidential modern, incearca sa o convinga sa-si paraseasca apartamentul. Clara refuza.

 

Sous les jupes des filles

Un film francez care trateaza lejer si cu mult umor situatiile din viata femeilor, de la infidelitatea partenerilor, singuratate, diagnoze grave pana la pierderea si redescoperirea sexualitatii. Un film dinamic, cu femei diferite, cu cateva clisee pe ici-colo, dar care nu deranjeaza prea mult. Recomand pentru o seara intre fete ci vin.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: May, 19