Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 215

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/recommendations.php on line 264

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 440
Copii

Un exercitiu matinal de blasfemie

Copiii sunt cea mai mare fericire si cea mai importanta reusita din viata unui om. Am vazut scris asta peste tot.

Ce-ar fi sa facem un exercitiu matinal pentru a distruge, cel putin pret de cateva ore, acest minunat mit? Sa spunem pe sleau ce nu ne place in viata de mama, de parinte, ce ne irita la copiii nostri si la cei straini si cate am putea face fara ei?

Eu voi fi prima:

1. De cand sunt mama am descoperit ca sufar de amnezie cu acutizari de sezon si de dedublare a personalitatii. Reactie la orice rugaminte de-a mea sau comentariu este „Tu asta nu ai spus!”.

2. Daca te duce capul sa nu-ti ruinezi relatia cu un barbat (tatal copilului sau nu), fii sigura, copilul o va duce la capat.

3. Decat sa explic unei pustoaiece de 9 ani de ce iarna nu se poarta pantaloni roz cu cizme maro, scurta albastra si beret oranj, mai bine mi-as pune un strat de fond de ten pe fata mea obosita.

4. Daca nu ar fi copilul meu cu sinceritatea lui absoluta, barbatul cu care sunt niciodata nu va observa ca am pus doua kilograme de cand m-a vazut ultima data goala.

5. Lipsa unui copil iti lungeste durata vietii si calitatea somnului.

6. In fiecare dimineata fac un mini-infarct miocardic. Inima mea nu mai poate rezista argumetelor copilului care nu vrea sa manace, nu se poate imbraca mai repede si care nu are batista in plin guturai. Argumente bisilabice.

7. Sa astepti doua ore un medic care-si bea ceaiul, iar tu stai la usa lui cu un copil in brate, infofolit in haine de iarna, e ceva la ce nimeni nu se gandesti in momentul in care traieste explozia invaziei spermatozoizilor. Dar ar trebui.

8. Scularea la 6? 12 ani, zi de zi? Serios? Un copil analfabet nu e atat de strasnic pana la urma.

9. In loc sa ascult de la alte mame sfaturi cum sa-mi cresc odrasla (sfaturi ce nu le-am cerut) mai bine as citi ce mai face Kim Kardashian si cum ii merge cu Kanye West.

10. Nu-mi plac copiii straini. In afara de vreo 5 bucati care se rusineaza de mine cand ma vad si ma lasa in pace.

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: August, 7