Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 440
Femei

Urări de ajun de #optmart


Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 215

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 215

Cel mai frumos lucru care a putut să se întâmple femeilor de-a lungul istoriei este faptul că ele au obținut dreptul să iasă din casă și să lucreze. Să câștige banii lor. Iar banii îți oferă independență financiară, atât de importantă pentru libertatea noastră! Libere de familia de origine, libere de soți, libere de gura lumii.

Dependența financiară este unul din motivele din care femeile ajung în relații abuzive sau nu pot ieși din ele.

Ce vă doresc eu în ajun de 8 martie, ziua în care ar trebui să ne felicităm, în primul rând, între noi, femeile, pentru că acum 100 de ani am obținut condiții mai bune de lucru, salarii mai decente și o doză mai mare de liberatate?

  • Vă doresc un cont în bancă cu ceva economii pe el, cât de puține, dar personale.

  • Vă doresc o activitate profesională care să vă aducă satisfacție și independență financiară.

  • Vă doresc să vă dezvoltați abilitățile profesionale, care să vă elibereze de un angajator abuziv și să vă permită să vă angajați oriunde în altă parte.

  • Vă doresc să nu încetați să învățați și să creșteți intelectual și emoțional.

  • Vă doresc să comunicați cu oameni noi. Asta deschide noi oportunități.

  • Vă doresc să puneți întrebări, sa nu fiți de acord cu ceea ce contravine valorilor sau/și intereselor voastre, să nu acceptați orice, ca pe un adevăr în ultimă instanță sau ca pe ceva ce nu mai poate fi schimbat. Sunt lucruri care pot fi schimbate.

  • Vă doresc să vă îndoiți. Să vă dezvoltați gândirea critică.

  • Vă doresc să lucrați. Munca este unica posibilitate de a câștiga independență. Ce munciți, vă privește numai pe voi, atât timp cât e în limitele legii.

Cât ești în viață, orice poate fi schimbat. Am întâlnit ieri o femeie de 82 de ani, care a fost dată afară din propria casă, de fiica sa. Doamna A., fostă profesoară, locuiește de câteva luni la „Casa Marioarei”. Ea a luat-o de la capăt. La 82 de ani.

Imagine: Phai

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: June, 29