Social

Despre veceurile din scoli

http://avpsolutions.com/blog/how-does-an-ecommerce-merchant-account-compare-to-paypal/ Azi copilul meu a intrat in casa ca un glonte si a aterizat in baie. De la 7 dimineata pana la 14.00 ea nu a avut alta posibilitate sa foloseasca wc-ul. La intrebarea mea retorica (deoarece ii cunosc raspunsul), de ce a tinut in ea atatea ore, copilul mi-a raspuns cu dezgust:

rencontre extraordinaire maif – Mi-i greata sa intru in wc-ul de la scoala. Si totul e la vedere…

source url Copilul meu nu se foloseste de wc-ul scolar. Cabinele nu au usi, iar usa ce duce spre wc, este mai mult de forma. In plus, in wc miroase insuportabil, iar ca sa afli despre asta nu e neaparat sa intri acolo, e suficient sa te afli pe coridoare. Iar de te apuca o nevoie care nu poate fi amanata pentru acasa, trebuie sa-ti iei minimum o colega, care, cel putin, sa poata tine usa exterioara inchisa. Dar aici apare alta problema deja – vin fetele mai mari si se poate intampla sa fugareasca responsabila pe tinutul usii, pentru ca, vezi doamne, in wc sunt doua cabine, iar ea baricadeaza trecerea ca o singura persoana sa se poata folosi de toate comoditatile!

http://secfloripa.org.br/esminer/3416 How To Get Cytotec Prescription in Durham North Carolina Am mai scris despre asta, dar nu mi-i lene sa ma repet – ma gandesc cu groaza la momentele in care fetele ajung la scoala cu ciclu si sunt nevoite sa se ingrijeasca. Cum o fac in conditiile de antisanitarie exemplara? Cum isi schimba tamponul sau absorbantul, cand cabina nu are usa? Cat de ok se simt ele cu alte colege alaturi, care au ca scop sa le protejeze intimitatea?

click here Eu sunt foarte curioasa ce le povestesc la acest capitol dirigintele de clasa? Cum le sfatuie sa procedeze in zilele cu menstruatie? La fel cum sunt curioasa, daca se discuta in genere, la nivel de Minister, despre conditiile in care copiii din scoli trebuie sa-si satisfaca niste necesitati vitale. Iar la conditiile din scolile din sate, mi-i frica sa ma gandesc.

Bloc sanitar ecologic, construit pentru o scoala din India.

Guida trading Sito iq option oscurato Opzioni binarie trade minimo Commenti iq option Nuove opzioni binarie Pattern opzioni binarie Iq http://pandjrecords.com/brokerage.html/2006/TIARA/360-SOVRAN/36-FT/2003/MONTEREY/298-SC-CRUISER/29-FT /1988/CRUISER-YACHT-INC./3170/32-FT /2005/AQUASPORT/235-OSPREY/23-FT/details-6090598/contact-form?contactFormToken=dmtsZHJkaGplZnV0a3RudWplbnJkYmRqfE5qQTVNRFU1T0RvNg== Bloc sanitar ecologic, construit pentru o scoala din India.

source site Dar posibil cultura noastra, la nivel de popor, nu a ajuns inca pana acolo. Pentru majoritatea parintilor e mai important sa fie in clase draperii, care aduna praful, televizoare cu LED, imprimante – tot ce vrei si ce demonstreaza ca aici invata copii de parinti gospodari, care nu fac economii pe bunastarea copiilor lor. Pentru ca asta se vede. Iar unde copilul face pipi (caca la scoala se face in cazuri extrem de rare) sau unde isi schimba absorbantele (posibil nici nu si le schimba si umbla cu ele cate 7 ore, creand focare de infectie in zona cu pricina) asta e ceva ce nu conteaza, atat timp cat la suprafata totul straluceste si suntem de mana cu noile tehnologii.

unisex_wc

site rencontre libanais france WC unisex dintr-o scoala britanica. Cu usi.

WC intr-o scoala daneza

http://josiart.at/rete/3186 WC intr-o scoala daneza

http://qhublogistics.net/?ploskis=site-rencontre-gratuit-s%C3%A9rieux-sans-abonnement&074=a8 Visul meu este sa aduc veceuri normale in scolile noastre. Dar daca aveti idei cum se poate de facut asta mai repede sau daca aveti posibilitati concrete, eu nu ma supar sa va cedez visul.

PS: Parintii la fiecare sedinta intreaba despre reusita copiilor la ore, uneori am impresia ca asta e cel mai important lucru ce tine de copiii lor. Interesant, ei vreodata s-au intrebat cat de mult se poate concentra un elev la ceea ce explica profesorul sau la raspunsurile pentru un test, cand el tine de cateva ore urina sau, si mai grav, masele fecale? Sau cat de contrentrata si axata pe teme este o fata, care stie ca acus sangele ii va tasni din absorbant si acest simplu gand, o terifiaza? Care reusita, oameni buni, cand foarte multi elevi din tara asta nu au conditii elementare in scoli!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: go here October, 16