Dragă redacție

Vorba lui tata… „rabdă”

trading binary options on autopilot De cînd am rămas însărcinată aveam o frică, pe care o mai scoteam la suprafață uneori, referitor la ce mă așteaptă. Știam că e inevitabilă​ durerea și nu știam cum voi reacționa cînd îmi voi vedea prima dată copilul….

get link

citas online minsa Auzeam și citeam una și aceeași, că totul trece și că e ceva miraculos, dar simțeam că la sigur nu toate au simțit standardizarea asta pe propria piele, pentru că nu e bine să spui ceva de rău, să te jălui, e tabu. Și pentru a trece de problema durerii am decis să mă împrietenesc cu creierul, mergînd la yoga și să iau poziția de luptător în fața a ceva inevitabil. Însă cît de mult mă scoteau din minți replici, de gen „asta-i soarta femeilor” sau alte bullshit-uri de genul.

Din fericire sau nu, trebuia să fac cezariană. Cu toate că tremuram de frică pe masa de operație în sinea mea eram fericită. Și da, cînd mi-am privit copilul după – nu am plîns de fericire, o analizam în limita puterilor. Sentimentul ăla a venit după, cînd aveam intimitate.

here Am avut noroc de un copil cuminte, fără colici și alte povești de groază pentru mame. O iubesc enorm de mult și asta mă încarcă cu sens însă nu e sănătos să te ocupi de el numai tu. Mi-e dor de distracții, de sălbăticia pe care trebuie s-o inhib, privindu-i pe restul cum te lasă și sentimentul de parcă viața ta stă pe pauză nu te lasă. Pentru că ieșirile în parc și vorbitul în mare parte cu tine însuți nu e funny. Te prinzi la un moment că nici să gătești nu mai reușești, lucru de la care cîndva mai primeam plăcere. Și cînd te inspiri cu o idee care te-ar scoate din rutină, te prinzi că nu le reușești pe toate și poftim încă un motiv pentru depresie. El zice că nu are timp și ar fi bine să o chemăm pe soacră mea…. Da, da. Doar o ceartă cu ea îmi mai lipsea pentru a-mi strînge tot buchetul. Asta e drum sigur spre frustrare.

how is radioactive dating used to estimate the age of objects În fine. De fapt mi se pare incorect să numim depresia postnatală anume postnatală. Cred că oricine va fi în astfel de situații va avea o depresie. Mi se pare jignitor asocierea asta depresivă, de care parcă nu poți fugi. Dar vorba lui tata… „rabdă”.

enter  

watch Autoare: Victoria M.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: http://docimages.fi/?dereter=bdswiss-beste-produktart-zum-ausw%C3%A4hlen-f%C3%BCr-anf%C3%A4nger&9d2=11 August, 19