Maraton

As vrea sa existe conexiune la internet si acolo in Rai

Mama mea a fost cel mai scump om din lumea asta. Era cea care ma simtea cind eram trista, cind vroiam sa ascund ceva sau cind eram fericita.

Traia fiecare emotie a mea de parca era oglinda in care ma priveam zi de zi. O oglinda cu suflet. Nimic pe lumea asta nu mai compenseaza lipsa ei.

Nici lucrurile materiale cumparate uneori in exces, nici succesele care acum au un gust amar pe final, cind stii ca nu mai ai cui sa i le prezinti.

Nici incurajarile prietenelor ca totul o sa fie bine. Ca asa e viata. Cind de fapt inca nu au trecut prin asa ceva.

Lipsa ei ma face sa-mi dau seama cit de mult am iubit-o si cit de rar i-am zis-o. Pentru ca in familia noastra alinturile erau inlocuite de certuri.

M-am gindit de multe ori cum ar fi fost daca mama nu il intilnea pe tata. Poate nu ar fi avut soarta de femeie care trebuie sa intretina o familie iar barbatul sa caute alinare in alcool.

Din femeia eleganta, imbracata mereu in rochii si costume, a ajuns sa poarte doar haine primite in dar….doar ca se ne poate invata.

Sacrificii care in final au stors-o de puteri.Uneori am impresia ca nimic nu mai are sens fara ea. As vrea sa existe conexiune la internet si acolo in Rai sa pot vorbi cu ea macar o data in citeva luni…sau cum o fi voia Domnului.

P.S: Te iubesc, mama si imi lipsesti tare mult….

 

Foto: ”Mama și copilul”, Nguyen Thanh Bihn

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: March, 22