Social

Zeita Carbuna din Moldova

site rencontre gratuit pour mobile Pe masa mea de lucru, la loc de cinste, langa cele mai dragi fotografii, sta noua mea prietena si mentora. Ea este Zeita Carbuna, o statueta din lut, cu sani generosi, cu posterior bombat, cu coapse datatoare de viata – zeita-mama, prin buricul careia trece centrul Universului. Ea nu are cap, mainile ii sunt scurte. Ea insa e afectuoasa, multa, darnica.

http://freejobseeker.com/indian-army-recruitment-2017/ Ea poarta in ea caldura pamantului, lumina soarelui si umezeala ploilor.

In prima noastra noapte impreuna, Zeita Carbuna a dormit langa mine. Am scos-o din cutie si am pus-o atent langa perna. Apoi am luat-o in mana si i-am transmis din energia mea. Ea a devenit calda. A prins suflet. O bucatica din sufletul meu. Acum suntem una.

http://kahraezink.com/?esminwe=quiero-conocer-chicas-de-miami&254=a1 carbuna_1

enter site Aceasta statueta reprezinta cel mai bine Moldova, care, in fond, e o femeie. Moldova nu e taur, bour, zimbru. Moldova e o femeie nascatoare. Moale, calda, generoasa, hranitoare. Dar si puternica, salbatica, rezistenta.

rencontres amoureuses improbables Moldova e un pamant plamadit din energii feminine, unde femeile fac regulile. O tara dusa pe umerii femeilor. Un tinut framantat si crescut de mainile femeilor.

http://fbmedical.fr/aftepaes/6640 Dar Zeita Carbuna nu este doar o simpla statueta. Aceasta este una din reproducerile figurinelor de cult ce se creau pe teritoriul Moldovei acum 7000 de ani, facute azi cu mainile pacientilor de la Spitalul Clinic de Psihiatrie, in cadrul Centrului de Reabilitare Vocationala @Costiujeni, un proiect care mi-a incalzit inima si pentru care vreau sa fiu utila.

http://www.mycoldprairie.com/pizdboluy/4729 Eu mi-am pus ca scop sa promovez Zeita Carbuna si sa ajung ziua cand ea va deveni simbolul Moldovei. O Moldova care va prinde viata de fiecare data cand una dintre noi o va incalzi in mana sa.

dating goals meme  

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Today's Posts: source url October, 16